Rvs poedercoaten, altijd goed

Wanneer u op zoek bent naar een specialist die in staat is al uw rvs producten te poedercoaten, dan bent u bij Geerlox Poeder Coatings aan het juiste adres. Met ons uitgebreide machinepark en onze deskundige medewerkers voorzien we uw rvs producten van een hoogwaardige laag poedercoating.

Hoe brengen wij een poeder coating aan op rvs?

Bij Geerlox Poedercoatings brengen wij de rvs coatinglaag in 7 stappen aan.

 1. Stralen

  Om de coating goed te kunnen laten hechten stralen we het materiaal. Zo krijgt het materiaal de juiste ruwheid.

 2. Poederlaag 1 aanbrengen

  De onderdelen worden naar de poedercabine gereden, in de poedercabine wordt de eerste epoxylaag aangebracht d.m.v. electrostatische elektriciteit .

 3. Moffelcyclus 1

  Vervolgens gaan de producten de oven in waardoor de poeder door hitte gaat vloeien en een egale massa wordt.

 4. Poederlaag 2

  Als de objecten uit de oven komen worden deze weer naar de poedercabine gehaald, hierna wordt de 2e laag poeder aangebracht.

 5. Moffelcyclus 2

  De objecten worden voor de 2e keer naar de oven gereden, in de oven moeten de objecten voor een bepaalde tijdsduur blijven zodat ook de 2e laag poeder gaat vloeien en tot een egale massa samenvloeid.

 6. Afkoelen
 7. De objecten worden na de 2e ovenbehandeling naar de afkoelruimte gereden, hier worden de objecten afhankelijk van het materiaal voor een bepaalde tijd gestald om af te koelen.

 8. Inpakken

  Na het afkoelen worden de objecten ingepakt en verpakt. Afhankelijk van het materiaal worden deze voorzien van schuimfolie en latten met een schuimlaag. Hierna zijn de objecten transport gereed.

De voordelen van RVS Poedercoaten

Door rvs producten te poedercoaten, zijn deze producten nóg beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Dit helpt u onder meer kosten te besparen op het vlak van onderhoud en bent verzekerd van een hoogwaardige, duurzame oplossing. Geerlox Poeder Coatings zorgt ervoor dat al het rvs dat we voor u poedercoaten van hoogwaardige kwaliteit is. Afhankelijk van de omgeving waarin het object zich zal bevinden, kiezen we voor enkel- of dubbellaags poedercoaten.

Meer informatie

Wilt u weten wat de aanpak is in uw situatie? Hoe we uw rvs het best kunnen poedercoaten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren U graag bij de juiste keuze.

Waarom kiezen voor Geerlox?

 • Professionele werkplaats
 • Specialist in verschillende soorten poedercoaten
 • Levert altijd hoge kwaliteit

Neem direct contact op!

Je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons