Staal conserveren door Geerlox Poeder Coatings B.V.

Door staal te conserveren kan de levensduur worden verlengd. Geerlox Poeder Coatings kan al uw staal conserveren door middel van poedercoaten. Hierbij gaan we voor hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service. Wij denken met u mee en u krijgt precies wat u voor ogen had.

Waarom zou u staal moeten conserveren?

Om de levensduur van staal te verlengen is het van belang om staal te conserveren. Zonder het conserveren van staal bestaat de kans op corrosie. Wil je staal op een duurzame manier inzetten dan is het essentieel dat het geconserveerd gaat worden.

Werkwijze staal conserveren

Bij Geerlox Poeder Coatings beschikken we over een uitgebreid machinepark en deskundige medewerkers om staal te conserveren. Dit proces gebeurt bij ons met grote precisie. Of het nu om ijzer, aluminium of zink gaat, voor het poedercoaten dient er altijd een zorgvuldige voorbehandeling plaats te vinden. Geerlox beschikt over een grote straalcabine waar ieder product zorgvuldig bewerkt wordt. Zowel grote aantallen als enkelstuks. Wij zijn in staat Uw product voor u te stralen en poedercoaten met een afmeting van 7000x2500x2750mm

Door staal te conserveren, wordt corrosie van staal voorkomen. Dankzij de herbruikbaarheid van staal is staal relatief goedkoop en kan het voor verschillende doeleinden worden ingezet.

Alternatieve conserveer methoden

Bij Geerlox conserveren wij staal door middel van poedercoaten. Andere methoden om dit te doen zijn onder andere natlakken of thermisch verzinken.

De reden dat wij staal conserveren door middel van poedcoaten is omdat dit milieuvriendelijker is en langer de gewenste kwaliteit behoudt.

Meer weten over staal conserveren?

Geerlox Poeder Coatings zal al het staal met grote zorg conserveren. Heeft u vragen of wilt u passend advies voor uw situatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kunt u doen door het contactformulier rechts in te vullen of door te bellen naar 010-24 80 700

Waarom kiezen voor Geerlox?

  • Professionele werkplaats
  • Specialist in verschillende soorten poedercoaten
  • Levert altijd hoge kwaliteit

Neem direct contact op!

Je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons